Update infrastructuur en parkmanagement

Bewegwijzering

De bewegwijzeringsborden op het terrein waren laatst beschadigd en omgevallen. We hebben snel actie ondernomen en de borden zijn weer netjes en staan weer op hun plek. Binnen het bestuur zijn we extra alert op dit soort zaken op ons bedrijventerrein. Maar graag maken we ook gebruik van jouw opmerkzaamheid. Valt jou iets opmerkelijks op aan de wegen of bewegwijzering? Laat het dan weten aan het secretariaat en wij nemen actie! Op deze manier houden we samen ons park verzorgd en fraai.

Asfalt werkzaamheden

In de tweede helft van 2021 worden de wegen op het Distripark aangepakt: het asfalt wordt dan vernieuwd. Alle beschadigde plekken die wij hebben aangewezen worden hersteld. In onze ogen een must voor een goede verkeersdoorstroming én voor de vele voertuigen die 24/7 over het terrein rijden. Het werk moet in ieder geval voor de winter gereed zijn. Er kan wellicht wat overlast ontstaan, maar asfalt vraagt nu eenmaal om geregeld onderhoud. Signaleer jij na uitvoering nog beschadigde plekken of kuilen, geef dit dan door aan het secretariaat!

Entrees

In het periodieke overleg met De Raad is ook gesproken over het vernieuwen van de entrees van het Distripark. Daar zijn financiën voor beschikbaar en er wordt al langer over gesproken. Het bestuur is benieuwd naar jullie mening. Wil je bijvoorbeeld meer groen? Of heb je een ander voorstel? De entree is het visitekaartje van ons terrein, dus wij horen graag hoe jij hierover denkt. Geef het door aan het secretariaat.